Massage på landet Knapp 1 Knapp 2

070-77 77 270


Stall Stensnäs

Vi är ett familjeägt inackorderingsstall där fokus på hästens välmående sätts i första hand.

Familjen har 5 egna hästar. 2 st. SWB dressyrhästar och 3 st. Shetlandsponnyer varav den ena är egen uppfödning.

Totalt har vi 10 boxplatser

I det vi kallar varmstallet är det 5 stora boxar och det stallet är isolerat och där finns även en duschspilta med varmvatten. I ponnystallet finns tre boxar med ponnymått. 2 Uteboxar finns det under tak och boxarna är skyddade från vind. Lösdrift med 2 mindre ligghallar finns det också.

Vi erbjuder varje häst 1-2 hagar, en vinter och en sommarhage. Det finns också 1 liten sjukhage och en konvalescenthage.

Belyst ridbana 20x48. En Gräsbana 50x 70, En väl underhållen ridstig ca 1.5 km med klättringsmöjligheter och naturhinder. Skrittmaskin för 4 hästar, Hinderpark, Uppställt dressyrstaket 20x60 maj-oktober på gräs. Varm sadelkammare, Torkrum, Toalett, kylskåp och Micro.

Alla in, utsläpp och fordringar ingår, visitering av varje häst vid intag ,även på och av av ett utetäcke ingår. Det är 3km till närmaste ridhus. Uppställningsplats för din transport finns. Foder+strö finns på gården till självkostnadspris Vi tar hem hösilage från vetfoder i Uppsala. Full service av din häst går att köpa till. Nästan 100% tillsyn då stallchefen bara jobbar hemma på gården Idag i stallet är det en blandning av tävlingshästar och sällskapshästar, alla är välkomna.
.