Massage på landet Knapp 1 Knapp 2

070-77 77 270

Laserbehandling

 

Medicinsk laser kan hjälpa dig med smärta, stelhet och skador. Laserljusets egenskaper är unika. Dessa egenskaper har positiva effekter på celler och vävnader. Forskning visar att laserljus kan användas för att minska smärta och inflammation samt främja läkning. När laser används i detta syfte kallas det medicinsk laserbehandling. Internationellt är denna behandlingsmetod mest känd som Low Level Laser Therapy Massage på landet erbjuder laserbehandling i kombination med massage eller som enskild behandling. Vanliga problem att behandla med laserterapi

smärtproblem, inflammationer, repetitiva belastningsskador muskelproblem, muskelsmärta, svullnader, skador och förslitningar, idrottsskador reumatiska problem & artros (smärtlindring)kroniska ledsjukdomar (artrit) (smärtlindring)hudsjukdomar; svårläkta sår, akne, herpes.

Behandling av ovan problem ger ofta ett gott resultat.Rörelseapparaten behandlas ofta framgångsrikt med laserterapi. Det finns vidare inga dokumenterade biverkningar av att använd sig av laserterpi. Dock så finns det någratillstånd då man bör avhålla sig från behandling: Gravida - ej över magen, Epileptiker - ej över huvudet, Hjärtsjuka - ej över bröstet, organtransplanterade och cancer. Antal behandlingar för att nå gott resultatHur många behandlingar som behövs varierar beroende på vad det är som behandlas. Normalt brukar det behövas runt fem gånger för att få långvarig effekt. Det är bra att behandla med tätare intervall i början. Grad av förbättring och utfall beror på vad som behandlas.

Pris

Laserbehandling 15 min

250 kr


Laserbehandling behandlingsplan gjord 5-10 gånger gånger Pris per gång

125 kr