Massage på landet Knapp 1 Knapp 2

070-77 77 270

Klassisk massage

Bli stark i kropp och själ!

Välkommen till en skön och avkopplande stund här på landet!

Det finns flera olika former av massage där man på olika vis förebygger eller mjukar upp spända muskler. För att öka ditt välbefinnande anpassas därför varje behandling individuellt till den form av massage som passar just din kropp. Den klassiska djupgående massagen hjälper dina muskler att slappna av i hela kroppen. Genom att ge sig själv en professionell massage minskar man trötthet, värk i rygg och nacke samt axlar och din blodcirkulation ökar. Välj den behandlingslängd eller det pris som passar bäst för dig, jag anpassar behandlingen utifrån dina egna önskemål.

Den klassiska djupgående massagen hjälper dina muskler att slappna av i hela kroppenSuperscript

Kopping 

Nu kan jag även komplettera massagebehandlingen med kopping. 
Koppning är en av behandlingsmetoderna inom kinesisk medicin, där man påverkar energiflödet genom att sätta sugkoppar över akupunkturpunkterna eller där muskler är spända pga muskelknutor.
Koppar/koppor av silikon sätts på huden med hjälp av att undertryck skapas. Det skapas ett vakuum i koppan som bidrar till en ökad blodgenomströmning i muskler och hud. Detta gynnar borttransport av slaggprodukter i vävnaden, musklerna värms upp och slappnar av det drar ut muskelknutan eller stimulerar akupunktur punkten och huden får mer liv och lyster.
Man kan låta kopporna sitta kvar och arbeta nedåt dvs punktbehandling för att lösa besvärliga muskelknutor, det är även effektivt vid smärta.är en blockbeskrivning. Klicka och skriv text för att ändra beskrivningen, eller ersätt den med ditt eget innehåll.

Klassisk massage

Bli stark i kropp och själ

 
 
30 min

Rygg och nackmassage. I denna behandling löser vi upp muskelspänningar och sätter igång blodcirkulationen. Samtidigt är det en härlig avkopplande stund.

500:00

45 min

Här får baksidan av kroppen sig en bra behandling. Vi löser upp muskelspänningar och sätter igång blodcirkulationen. Samtidigt som du får en härlig avkopplande stund, vi lägger också om du vill extra focus på något område där du har extra spänning eller värk.

650:00

60 min

Här kan hela kroppen få en bra behandling om du vill. Vi löser upp muskelspänningar och sätter igång blodcirkulationen. Samtidigt som du får en härlig avkopplande stund, vi lägger också om du vill extra focus på något område där du har extra spänning eller värk.

750:00

75 min

Den här behandlingslängden är anpassad för helkroppsmassage. Eller att vi lägger focus på något område med extra spänningar eller behov. Förutom hela kroppen masseras även händer, fötter och ansikte.

1000:00